Snowboard & skidslipning

Skidslipning med vaxvallning av skidor och snowboard,i alla fall om du bor i Skåne eller nära Malmö. Underhåll av din fina utrustning gör att du har roligare åkning och att belaget och stålkanterna kommer att hålla längre. Ovallat och oslipat gör allt jobbigare samt du blir trött fortare helt i onödan.

Snowboard & skidslipning Det finns 22 produkter.

Produkter i kategori

per sida
Visar 1 - 12 av 22 varor
 • 395kr

  Skid service, snowboard service. Vi slipar Snowboards och  Alpinaskidor. Top12 verkstad består av tre arbetsstationer från Wintersteiger. Vi arbetar enligt följande ; 1. Planslipning och struktur av belaget på bandslipen. 2.Vässa och hänga kanterna på kantslipen, plus diamant polering, 3. Vallning friktion alternativ IR och polering för struktur av vallan.

  395kr
 • 200kr

  Slipning av stålkant på skidor och snowboards. Är belaget och stålkanten på dina skidor eller på din snowboard plana och utan repor så räcker det oftast med att vässa kanten. Vi "hänger" kanten 1 grad på understidan mot belaget och  ställer kanten 88 grader på sidan för extra skärpa. Billigaste sättet att trimma din utrustning.

  200kr
 • 100kr

  Top12 vallar / vaxar Alpinaskidor, snowboards och snowskates. När du köper en ny bräda eller ett par skidor så är de vallade från fabrik. Denna vallning är främst till för att skydda belaget och stålkanten innan den används och kan vara några dagar beroende på underlaget. Vi friåkare vallar egentligen inte för fart utan för sväng.

  100kr
 • 130kr

  Dakine  Wax Scraper bred nog för en snowboard. Stabli plexi. Kan vässas mot en fil om kanten blivit slö.

  130kr
 • 225kr

  Dakine Edge File ett måste för den seriösa åkaren. Är pisten välpreparerad eller hård / isig då måste kanten vara jämn och vass. Minst några ggr under en åkvecka skall du vässa sidokanten. Obs färgen kan variera ! Set med handtag och vändbar fil grov och fin sida samt en styck reservfil ingår.

  225kr
 • Burton snowboard valla skrapa för att skrapa bort överflödig valla när du vallar med vallajärn. För den som fixar själv sin skid- och snowboardservice.

  69kr
 • Burton snowboard valla skrapa/sickel för att skrapa bort överflödig valla när du vallar med vallajärn. OBS färgen på sickeln kan variera.

  69kr
 • Burton valla sickel. Skrapar av överflödig valla när du vallar med vallajärn.  För den som fixar själv sin skid- och snowboardservice.

  69kr
 • 30kr

  P-tex Belagsstav, för reparation av belag på snowboard / skidor! Pris per styck. För den som fixar själv sin skid- och snowboardservice.

  30kr
 • 549kr

  Burton vallajärn för skidor och snowboards. Service och underhåll ger bättre åkning. Du fixar det snabbt och enkelt läs vår guid om slipning och vallning under köpinformtion. Länk Hur man vallar skidor och snowboards. EU kontalt 220 volt jordad.

  549kr
 • 149kr

  DaKine Mini Edge Tuner perfekt att ta med i fickan eller ryggan. I bland kör man på sten så blir det jack i stålkanten och det bromsar eller så är det så isigt i backen att stålkanten är rund och inte biter.

  149kr
 • 150kr

  Dakine Kall för minusgrader, vax gjort för temperaturer under -3 ger maximal glid vid minus grader, valla 85gram att smälta med vallajärn och stryka ut på belaget.

  150kr
Visar 1 - 12 av 22 varor

Catalog

Enabled filters: