Snowboard & skidslipning

Skidslipning med vaxvallning av skidor och snowboard,i alla fall om du bor i Skåne eller nära Malmö. Underhåll av din fina utrustning gör att du har roligare åkning och att belaget och stålkanterna kommer att hålla längre. Ovallat och oslipat gör allt jobbigare samt du blir trött fortare helt i onödan.

Snowboard & skidslipning Det finns 22 produkter.

Produkter i kategori

per sida
Visar 1 - 12 av 22 varor
 • 200kr

  Top12s verkstad har bl.a.  kantslip från Wintersteiger, med super hög precision. Här ställer vi vinkeln på sido-stålkanterna med en grads exakthet mellan 86 - 90 grader så du får bästa greppet på isigt underlag, samt vi hänger kanterna 1 - 3 grader på undersidan vid belaget, så du slipper få dom förargliga ofrivilliga huggen. 

  200kr
 • 100kr

  Top12 vallar / vaxar Alpinaskidor, snowboards och snowskates. När du köper en ny bräda eller ett par skidor så är de vallade från fabrik. Denna vallning varar några dagar beroende på underlaget. Sen kan du lämna in till oss så hjälper vi dig snabbt och proffisgt att underhålla åkytan. Vanliga friåkare vallar egentligen inte för fart utan för sväng.

  100kr
 • Burton snowboard valla skrapa för att skrapa bort överflödig valla när du vallar med vallajärn. För den som fixar själv sin skid- och snowboardservice.

  69kr
 • Burton snowboard valla skrapa/sickel för att skrapa bort överflödig valla när du vallar med vallajärn. 

  69kr
 • Burton snowboard Triscaper Perfekt skrapa då du ska sickla av brädan. Tre sidor ger dig sex stycken skarpa kanter att slita ut. Den lilla vinkeln i ena hörnet är för att rengöra stålkanten från vax.

  69kr
 • Burton valla sickel. Skrapar av överflödig valla när du vallar med vallajärn.  För den som fixar själv sin skid- och snowboardservice.

  69kr
 • 30kr

  P-tex Belagsstav, för reparation av belag på snowboard / skidor! Pris per styck. För den som fixar själv sin skid- och snowboardservice.

  30kr
 • 120kr 150kr -20%
  Megadeal -20%

  3 stycken Fluor Carbon racing valla om 25 gram block i ett set. Olika för olika temperatur. Gul: -6 till +20 Röd: -14 till -4 Blå: -25 till -12.

  120kr 150kr
 • 299kr 325kr
  Megadeal -26kr

  Hertel Super HotSauce Ski and Snowboard Wax 150 grams block som är miljövänligt, biologist nedbrytbar ! : En vax för alla typer av snö och alla temperaturer ! Nästan för bra för att vara sant ... Vi var lite skeptiska innan vi testade, men den här vallan är helt unik och klart bäst av alla vi har provat ( inkluderat svindyr fluorvalla ). Price in EURO...

  299kr 325kr
 • 549kr

  Burton vallajärn för skidor och snowboards. Service och underhåll ger bättre åkning. Du fixar det snabbt och enkelt med vår guid om slipning och vallning. EU kontalt 220 volt jordad.

  549kr
 • 149kr

  DaKine Mini Edge Tuner perfekt att ta med i fickan eller ryggan. I bland kör man på sten så blir det jack i stålkanten och det bromsar eller så är det så isigt i backen att stålkanten är rund och inte biter.

  149kr
 • 65kr
  New

  Hertel Super HotSauce Ski and Snowboard Wax 30 grams block som är miljövänligt, biologist nedbrytbar ! En vax för alla typer av snö och alla temperaturer ! Nästan för bra för att vara sant ... Vi var lite skeptiska innan vi testade, men den här vallan är helt unik och klart bäst av alla vi har provat ( inkluderat svindyr fluor carbon (FC) valla )....

  65kr
Visar 1 - 12 av 22 varor

Catalog

Enabled filters: