Skateboard skydd

Skateboardskydd | köp online hjälmar, knäskydd armbågsskydd, handledsskydd från TSG, G-form, Tripple-eight, 187-killer m.m. Har ni funderingar på hur skydden ska sitta, tveka inte att höra av er till oss via mail eller telefon så hjälper vi er!

Skateboard skydd Det finns 39 produkter.

Produkter i kategori

per sida
Visar 1 - 12 av 39 varor
 • 349kr

  TSG Wristguard Pro handledskydd av bästa snitt. Rejäla kardborre band och skena i PVC plast. Funkar till många olika sporter ger stöd och skyddar.

  349kr
 • 599kr

  TSG All Terrain vår mest sålda knäskydd, när man ser hur välbyggd denna är så förstår man varför. PU kåpa och tjock vaddering kardborreband med resår för att sitta så skönt som möjligt och ändå stabilt.

  599kr
 • 599kr

  TSG Junior Set, passar åkare 3 - 8 år skyddar åkaren vid fall. 1 par knä 1 par armbåge 1 par handledsskydd samt försvaringspåse ! EU godkänd och högsta kvalitet.

  599kr
 • 699kr

  TSG Basic set, 1 par knä, 1 par armbåge, 1 par handledsskydd samt förvaringspåse ! Vår mest prisvärda skydd set.  PU kåpa och tjock vaddering kardborreband med resår för att sitta så skönt som möjligt och ändå stabilt utan att vara klumpig. Kan bäras både utanpå byxor och på bara ben då de har en elastisk strumpa som man kan trä in benet i. Passar till...

  699kr
 • 250kr 499kr -50%
  Megadeal -50%

  Medium passar åkare 10 - 16 år samt Large passar fullvuxna åkare. Ett billigt alternativ som passar dom flesta som åker för nöjets skull och inte så aggressivt med höga hopp utan mer cruising åkare.

  250kr 499kr
 • 399kr

  Triple Eight  Elbowpads skyddar dina armbågar. Har man en gång råkat ut för att slå i armbågen vill man inte göra om det... Här får du ett billigt men effektivt skydd. Funkar till massor av olika sporter.

  399kr
 • 399kr

  Triple Eight Kneepads här har du riktigt bra knäskydd till riktigt bra pris. Funkar till många olika sporter. Mycket välbyggda.

  399kr
 • 585kr

  G-Form, en nyhet i form av material som blir styvare när den får en smäll. Mjuk och flexibel när du åker en form av Kneegasket, men när du slår i så hårdnar materialet på bråkdelen av en sekund och fördelar då kraften på en större yta. Smidig och lätt att bära även under byxor då den inte är tjock och klumpig. Perfekt för skateboard, longboard, snowboard mm.

  585kr
 • 439kr 549kr -20%
  Megadeal -20%

  TSG Evolution hjälm med det där lilla extra, snygg och coolt märke. Men passformen och säkerheten som vanligt i topp. EU godkända och det följer med extra kuddar som fästs med kardborre så du kan justera så den passar dig perfekt. Kuddarna sitter med kardborre så du kan ta ur dom och tvätta dom med tvål. Funkar bra till nästan alla sporter och även cykel...

  439kr 549kr
 • 549kr

  TSG Evolution hjälm med det där lilla extra, snygg och häftig grafik. Men passformen och säkerheten som vanligt i topp. EU godkända och det följer med extra kuddar som fästs med kardborre så du kan justera så den passar dig perfekt.

  549kr
Visar 1 - 12 av 39 varor

Catalog

Enabled filters: