Longboard skydd

longboard skydd är den viktigaste komponenten i alla lägen lite olika skydd beroende på hur och var du åker. Hjälm, knäskydd, armbågsskydd, slidegloves. Har du funderingar på vilka storlekar hade passat dig så hör av dig till oss via mail eller telefon så hjälper vi gärna till.

Longboard skydd Det finns 49 produkter.

Produkter i kategori

per sida
Visar 1 - 12 av 49 varor
 • 585kr

  G-Form, en nyhet i form av material som blir styvare när den får en smäll. Mjuk och flexibel när du åker en form av Kneegasket, men när du slår i så hårdnar materialet på bråkdelen av en sekund och fördelar då kraften på en större yta. Smidig och lätt att bära även under byxor då den inte är tjock och klumpig. Perfekt för skateboard, longboard, snowboard mm.

  585kr
 • 250kr 499kr -50%
  Megadeal -50%

  Nobrand Slidegloves extra förstärkta handskar med puckar för fingrar och handflatan. Har även reflex material. Skall du lära dig köra slides så skall du ha en bra slideglove, det underlättar. Otroligt prisvärd !

  250kr 499kr
 • 599kr

  Loaded Slidelove slitstark handske med extra förstärkningar och stor puck i handflatan en liten puck på tummen och en slidebar över fingrarna, täcker alla ställen som nöts mest. Ett måste för att köra slides. Glider lätt mot betong och asfalt.

  599kr
 • 249kr

  Replacement caps for TSG skateboard Force IV, III and II knee pads.

  249kr
 • 599kr

  TSG Evolution hjälm med det där lilla extra, snygg och coolt märke. Men passformen och säkerheten som vanligt i topp. EU godkända och det följer med extra kuddar som fästs med kardborre så du kan justera så den passar dig perfekt. Kuddarna sitter med kardborre så du kan ta ur dom och tvätta dom med tvål. Funkar bra till nästan alla sporter och även cykel...

  599kr
 • 599kr

  TSG Evolution hjälm med det där lilla extra, snygg och häftig grafik. Men passformen och säkerheten som vanligt i topp. EU godkända och det följer med extra kuddar som fästs med kardborre så du kan justera så den passar dig perfekt.

  599kr
 • TSG Evolution skateboardhjälm som även passar många andra sporter såsom tricksparkcykel åkare och vanliga cyklister. Hjälmar med det där lilla extra, snygg och coolt märke. Men passformen och säkerheten som vanligt i topp.  Funkar bra till nästan alla sporter och även cykel förstås.

  599kr
 • 599kr

  TSG Evolution skateboardhjälm med det där lilla extra, snygg och coolt märke. Men passformen och säkerheten som vanligt i topp. EU godkända och det följer med extra kuddar som fästs med kardborre så du kan justera så den passar dig perfekt. Kuddarna sitter med kardborre så du kan ta ur dom och tvätta dom med tvål. Funkar bra till nästan alla sporter och...

  599kr
 • 599kr

  TSG All Terrain vår mest sålda knäskydd, när man ser hur välbyggd denna är så förstår man varför. Knäskydd för skateboard, longboard och tricksparkcykelåkare.  PU kåpa och tjock vaddering kardborreband med resår för att sitta så skönt som möjligt och ändå stabilt.

  599kr
 • 399kr

  TSG Wristguard Pro handledskydd av bästa snitt. Rejäla kardborre band och skena i PVC plast. Funkar till många olika sporter ger stöd och skyddar. Handledsskydd för skateboard, longboard och tricksparkcykelåkare. 

  399kr
Visar 1 - 12 av 49 varor