Leveransvillkor

Om du har frågor kring din beställning eller problem med att genomföra din order var vänlig kontakta oss så hjälper vår personal gärna till. tel 040-122225 eller top12@top12.se

Vi skickar inga störande Nyhetsbrev om du inte själv har registrerat dig för det. Vi rekomenderar Facebook eller Instagram om du vill hålla dig uppdaterad med nyheter från Top12.

 1. Köp

Efter att du bestämt dig för vilken produkt du vill köpa klickar du på den KÖP-knappen. Dina varor läggs då i en varukorg. Alla priser är inklusive moms.

1. Du kan välja att betala med KREDITKORT genom DIBS som är det BILLIGASTE alternativet frakt med 49 kr,  (ev. returfrakt betalas av kunden)

2. Väljer du att betala mot FAKTURA, genom KLARNA.(eventuell returfrakt betalas av kunden) och kreditavgifter 30 kr,  totalt 79 kr.
Du får även ett erbjudande från KLARNA om delbetalning / kredit när du väljer att betala via faktura, du kan alltså dela upp inbetalningen i flera delar om du inte vill betala allt på en gång. MINSTA BELOPP SOM DU SKALL BETALA IN STÅR PÅ FAKTURAN. 

3. Betala i förskott till vårt Swish 0730640321 direkt.

Även till vårt Bankgiro fungerar men tar lite längre tid då banker inte för över pengarna samma dag, men vill du ändå välja förskott till Top12s BANKGIRO konto (BG) 5031 - 8252.  Skriv det orderbekräftelse nr. som står överst på den orderbekräftelse som du har fått när du gjorde din beställning, när du gör din betalning. Vi skickar dina varor så fort som pengarna är oss tillhanda. Du kan även använda detta alternativ om du inte vill registrera dig i shoppen och då skickar du oss ett mail med din order och din adress. (Betalning med Klarna och Dibs kräver att man registerar sig).


MINIMI order är 250 kr. OBS , om du är under 18 år och vill beställa varor måste du ha din målsmans godkännande. Kolla detta med en vuxen innan du beställer ! Om du är över 18 år kan du välja att betala mot faktura, efter kreditprövning.

Vi reserverar oss mot felskrivningar och tekniska problem i webbshoppen.

När du har handlat klart klickar du på Kassa. Därefter väljer du betalningsalternativ och fyller i dina uppgifter samt klickar på skicka order. Din order skickas då via e-post till oss, du får direkt en orderbekräftelse till din e-mail. Glöm inte att även beställa montering (gäller skate-, long- och snowboard) om du önskar detta.


Du kan även använda vår inköps/önske-lista om du skall komma till Borgeby för att prova eller få mer information om de varor som du är intresserad av. Klicka då på knappen "Inköpslista" och sen när du är klar med din lista kan du klicka på knappen "Skriv ut" så har du en komplett lista som du kan ta med så du inte glömmer något som du vill kolla in eller köpa. Tänk på att internetpriserna kan skilja sig från butikspriserna.

Outhämtad försändelse: Ej utlösta postpaket debiteras 300:- för frakt, returfrakt, faktureringsavgift och förseningsavgift i enlighet med SFS 1981:739.
Outlöst
Påminnelseavgift debiteras med 50 kr.

2. Leveranstid

Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar efter det att vi har mottagit din beställning. Skulle varan vara slutsåld så hör vi av oss.

3. Leveranssätt 

Vi levererar med Schenker PRIV PAK, skriv in ditt mobiltelefon-nummer när du beställer så får du ett SMS när ditt paket har kommit fram till ditt lokala utlämningställe.

Fraktkostnad och fraktsätt specificeras när du kommer till kassan.

OBS ! SNOWBOARDS kan vi inte skicka till ombud då de är skrymmande. SNOWBOARDS kan vi bara skicka om man kan ta emot dessa hemma eller på jobbet. De skickas då med Schenker med tjänsten "Hemma" eller "Till Jobbet" som innebär att du måste kunna ta emot paketet hemma eller på din arbetsplats.

4. Betalning

Alla priser är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel.

5. Garanti

Top 12 säljer alla produkter med 12 månaders garanti och 24 månaders reklamtionsrätt mot ursprungsfel, produktgarantin täcker fabrikationsfel, alltså fel i tillverkningen. Om du tror att det är ett fabrikationsfel på den vara du har köpt skall du skicka den till oss, du står för kostnaden av transport till oss och om det är ett godkänt fabrikationsfel ersätter vi din frakt och du får en ny vara efter avtal. Om du använt varan länge innan fabrikationsfelet uppkommit och då haft glädje och nytta av varan så har ursprungsvärdet minskat och ersättningen för varan blir mindre. Garantin täcker inte normal förslitning.

6. Öppet Köp/Ångerrätt

Konsumentköplagen erbjuder Dig 14 dagars öppet köp från den dagen då Du tagit emot varan. Tänk på att retur skall helst ske i original emballage för att minska risker för transportskador och att varan återlämnas komplett, om varans skick genom provning eller på annat sätt slitits eller skadats kommer avdrag för värdeminskning att ske.

Du står för retur-frakten.

Konsumenten kan ångra köpet även om han eller hon använt eller till och med skadat varan. Men konsumenten blir skyldig att ersätta näringsidkaren för varans värdeminskning, om värdeminskningen beror på att konsumenten hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion (2 kap. 15 § 2). 

Om du returnerar en vara skriv en lapp med ditt namn, adress och önskemål till :
Top12, Kornettvägen 2, 237 41 Borgeby.

OBS ! det går ej att skicka rekommenderat brev eller postförskott med Top12 som mottagare, vi kan inte lösa ut dessa enligt postens hårdare regler för utlämnade av paket, utan dessa paket går i retur.

7. Reklamation

Top 12 säljer alla produkter med 2 års garanti, produktgarantin täcker fabrikationsfel, alltså fel i tillverkningen. Om du tror att det är ett fabrikationsfel på den vara du köpt så måste du ringa eller maila oss först innan du skickar den till oss, du står för kostnaden av transport till oss och om det är ett godkänt fabrikationsfel ersätter vi din frakt och du får en ny vara efter avtal. Om du använt varan länge innan fabrikationsfelet uppkommit och då haft glädje och nytta av varan så har ursprungsvärdet minskat och ersättningen för varan blir mindre. Garantin täcker inte normal förslitning. Vi reserverar oss för felskrivningar och tekniska fel som kan förekomma i en webbshopp.

8. Montering och grippning

Montering - Om du köper din skateboard / longboard komplett och vill att vi skall montera den till dig så kostar det 50 kr. Då skall du klicka i rutan "Ja tack, bygg gärna ihop min bräda!", på sidan 1 i kassan innan du väljer hur du vill betala.

Griptejp - Vill du ha den påsatt på brädan klickar du i rutan "Ja tack bygg gärna ihop min skateboard!", på sidan 1 i kassan innan du väljer hur du vill betala och det kostar då 50 kr.

miljo