RAW light fork SCS/HIC

New product

Fork med hjulaxel, 165mm tube med 6mm gänga i toppen för compression bult, diameter 28 mm. även med inbyggda framespacers så du slipper spacers vid hjulet.

Mät headtuben (röret som framgaffeln går igenom) på din gamla fork, den måste vara ca 165mm är den kortare kan du behöva en spacer för att fylla ut. Är din gamla tube längre än 165mm då kan du inte använda denna fork.

More details

389kr

599kr

Mer info

Nobrand Raw Custom smidd CNC svarvad ur ett stycke special legerad aluminium ( till skillnad mot dom som är gjutna i ett stycke som inte blir lika tät / solid i materialet ).

Framgaffel för SCS system med gänga i toppen så den passar SCS clamps. Ger en lätt justerad compression då bulten sitter på ovansidan och du då bara behöver lossa styret ( bar ) för att justera spelet i forken. Otroligt prisvärd och passar dom flesta kickboards såsom District, Lucky, mm. 165mm tube med 6mm gänga i toppen för compression bult, diameter 28 mm. även med inbyggda framespacers så du slipper spacers vid hjulet.

Modernare framgaffel med inbyggda framspacers som gör att du slipper fippla med brickor vid framhjulet.

Tänk på att i headset (kullagren) som är en sparat del ingår C ring och Crownrace, två ringar en uppe och en nere som centrerar gaffeln.

Passar hjul 100 mm och 110 mm.

Framgaffel längd: 160mm

Vikt: 297gram