Bataleon snowboard paket Blow 155 + Blow Medium

New product

Bataleon snowboard Blow är en freestyle-snowboard skapad för att ta din åkning till nästa nivå. 3BT-teknologin som ger bekymmerfri övergång från kant till kant och minimerar risken för att få hugg från stålkanten. Med Low camber och sitt mjukare flex blir Blow både förlåtande och lekfull över hela berget. Blow är prefekt för dig som föredrar parkåkning och vill ha en snowboard att utvecklas på.

More details

4 499kr

Mer info

Bataleon snowboard paket Blow är en freestyle-snowboard skapad för att ta din åkning till nästa nivå. 3BT-teknologin som ger bekymmerfri övergång från kant till kant och minimerar risken för att få hugg från stålkanten. Med Low camber och sitt mjukare flex blir Blow både förlåtande och lekfull över hela berget. Blow är prefekt för dig som föredrar parkåkning och vill ha en snowboard att utvecklas på. Skall du ha riktigt kul på hela berget då är det detta kit du skall ha.

Passar åkare med kroppslängd 170 - 190 cm

Flex: 2/10
Skalan är uppbyggd på principen att 1 är "Mjuk och Lekfull" medan 10 är "Hård och Responsiv".

Rekommenderad nivå:
Nybörjare-Medelgod

Shape:
Twin: Nos och tail är identiska och bindningarna är centrerade på brädan. Samma shape, flex och camber i båda ändar. Detta för att du skall kunna ha identisk känsla åt båda hållen.

Funktioner & Specifikationer:
- CORE: Core core
- BASE: Superslick X
- SHAPE: Twin + jib 3BT
- Profil: Low camber
- FLEX: 2/10
- Standard Width
- Sidskärning: 7.7m
- Längd: 155cm
- Åklängd: 1205mm
- Midjebredd: 255mm