Raw 02 Box komplett kickbike 83 cm

New product

Nobrand Raw 02, komplett kickbike, " bäst i test " trick sparkcykel med BOX konstruktion raka sidor på decket och byggd med de starkaste komponenterna och samtidigt billigast i sin klass, mest för pengarna.

OBS!! Färg på hjul varierar!

More details

1 274kr

1 499kr

Mer info

Nobrand Raw 02, komplett kickbike, " bäst i test " trick sparkcykel med BOX konstruktion raka sidor på decket och byggd med de starkaste komponenterna och samtidigt billigast i sin klass, mest för pengarna utan tvekan.  Box deck för att maxa stabiliteten vid grinds, levereras med 110 mm hjul med aluminium fälg för högre toppfart.

Vår mest prisvärda tricksparkcykel, otroligt välbyggd och med modern HIC compressionsystem. Lätt justera headsetet så att den roterar lätt och blir utan glapp samt fixerar gaffeln för sig och styret (bar) för sig. 

OBS ! Integraded headset och tätade kullager som bara finns hos dyrare kickboards. Ej att förväxlas med andra kickbikes i samma prisklass. Vi kan garantera att du inte hittar en lika välbyggd kickbike med dom bästa komponenterna i denna prisklassen. (Marknadspriset på motsvarande är minst 2.200 kr). Totalhöjd 83 cm

Baren (styret) kan kapas (mot extra kostnad om 50 kr), till lämplig längd så den passar åkare från 7 år. Ca. 83 cm totalhöjd. Välj montera och skriv den totalhöjd som önskas i meddelande rutan.

Komplett kickbike, bara att skruva fast styret och åka !

Köpinfo Tricksparkcykel

 • Total höjd: 83cm
  Headsätt-type: Integrated sealed bearings
  Material: Aluminium
  Vikt: 3,55kg
  Deck längd48cm 
  Deck bredd10.8cm
  Kompression: SCS
  Fork :  Stål
  Bar stolpe58,5cm
  Bar bredd: 52,5cm
  Innediameter: 2,8cm
  Clamp storlek: Quad SCS 2 bultar för bar och 2 bultar för fork.
  Hjul diameter: 110mm aluminium fälg och åkyta i bästa urethane för bra grepp och hållbarhet.
  Kullager: Abec 9