Bataleon Omni 161 + Flow Fuse XL Visa större

Bataleon Omni 161 + Flow Fuse XL

New product

Bataleon Omni en modell som passar hela berget. Perfekt för friåkning och puder. En bräda utan begränsningar passar killar med kroppslängd 170-195 cm.

Catchfree bräda med Triple Base teknik

Bakkappan på Flow-bindningar fällas bakåt för enkel i- och urstigning.

XL - EU:43-49.5

More details

7 749kr

Mer info

Bataleon Omni 161 + Flow Fuse XL Bataleon Omni 161 brädan för att åka fort i pist och offpist. Biter i dom svartaste isigaste pisterna men flyter ändå underbart i POW. Hightec material och konstruktion som gör dig till en säkrare och bättre åkare oavsett kategori.

Läs mer om hur Triple Base Technology fungerar här TBT

Fuse en all mountain bindning från Flow med SpeedEntry-systemet (Active Strap Technology) som gör att bindningens strap lyfts när hälkappan fälls bak, baseplate och bakkappa i glasfylld Nylon för mer en lättare och styvare bindning. Klassiska Flow har alltid varit en av våra favoriter för man har samma inställning hela tiden. Den är snabb att komma i och ur och ger max kontakt vid Carving. Slippa sitta ner mellan varje åk för att pumpa spännen är bara underbart och åker du tillsammans med skidåkare så är Flow ett måste annars blir det svårt att hänga på. Fuse är lite styvare modell som passar dagens boots med högre och styvare skaft.