Nobrand Raw Riders 2 GR

New product

Årets klipp vill vi lova, Nobrand Raw Riders komplett kickbike med 100mm hjul på aluminium fälg( ej att förväxlas med ticksparkcyklar med plast fälg). Vår mest prisvärda kickboard, otroligt välbyggd och med modern HIC compressionsystem för att lätt justera headsetet så den roterar lätt och blir utan glapp. 

More details

974kr

1 299kr

Mer info

Årets klipp vill vi lova, Nobrand Raw Riders komplett kickbike med 100mm hjul på aluminium fälg( ej att förväxlas med ticksparkcyklar med plast fälg). Vår mest prisvärda kickboard, otroligt välbyggd och med modern HIC compressionsystem för att lätt justera headsetet så den roterar lätt och blir utan glapp. Otroligt mycket för pengarna och en kickboard att utvecklas på, stum i compressionen och verkligen fina komponenter i denna välbyggda scooter.

Aluminium fälgar på hjulen och HIC compression på framgaffeln, integrated headset så dom helkapslade kullagren ligger direkt i headtuben håller mycket bättre och underhållsfria !

Otroligt lättjusterad och lätt servad "HIC compressionsystem" (inte gängad gaffel som alla andra billiga tricksparcykar använder !, gängad gaffel är mycket svår att justera spinn och serva).

Kommer du tricka mycket, köra hårt med höga hopp och åka i ramper samtidigt som du väger 50 kilo + rekommenderar vi RAW Custom modellen, där får du smidd framgaffel som tål ännu hårdare tag.

Komplett kickboard bara att skruva fast styret och åka !

OBS ! Ej att förväxlas med andra kickboards i samma prisklass eller dyrare. ( Då får man nästan alltid plastnav på hjulet samt sämre kullager, gängad compression osv. betydligt enklare detaljer och tillverkning ). Vi kan garantera att du inte hittar en lika välbyggd kickboard i denna prisklassen.

 • Total höjd: 81cm
  Headsätt-type: Integrated sealed bearings.
  Material: Aluminium
  Vikt: 3,55kg
  Deck längd48cm 
  Deck bredd10.8cm
  Kompression: HIC med compression bulten från ovansidan gör den lätta och snabb att justera spinn.
  Fork : Pressed stålplåt
  Bar stolpe58,5cm
  Bar bredd: 52,5cm
  Innediameter: 2,8cm
  Clamp storlek: Quad, 4 bultar och gjuten aluminium
  Hjul diameter: 100mm ALUMINIUM fälg
  Kullager: Abec 9