Sparkcykel / kickbike

Köpa Sparkcykel eller delar till din kickbike ? | Top12 kickbike special-butik i Skåne. Återförsäljare för massor av varumärken, bästa köp hos Top12 alla tillbehör och delar, vi bygger custom sparkcyklar från grunden och reparerar, kapar och bygger om allt i egen verkstad. Skånes enda trickspark-specialist. Vi kan även specialbeställa delar som ...

Köpa Sparkcykel eller delar till din kickbike ? | Top12 kickbike special-butik i Skåne. Återförsäljare för massor av varumärken, bästa köp hos Top12 alla tillbehör och delar, vi bygger custom sparkcyklar från grunden och reparerar, kapar och bygger om allt i egen verkstad. Skånes enda trickspark-specialist. Vi kan även specialbeställa delar som inte finns i Sverige efter dina önskemål.

Flera

Sparkcykel / kickbike Det finns en produkt.

Underkategori

 • Sparkcykel / kickbike...

  Trick sparkcyklar kickbikes billigt ! Inga leksaksmodeller utan stryktåliga specialbyggen för dig som vill lära dig att sätta lite coola trick med din sparkcykel. Allt är extra förstärkt och svetsad och smidd i super lätta aluminium legeringar. Top12 bygger custom kickbikes efter dina önskemål.

 • Sparkcykel decks & forks

  Sparkcykel decks & forks lösa delar som du kan byta ut när du har nött ner det du åker på idag. Super lätta och extra försärkta delar för att tåla omild behandling.

 • Sparkcykel Clamps

  Clamps är den delen som håller samman fork (framgaffeln) med bar (styre). Finns i många varianter från single till Quad som anger antalet bultar som man drar åt med från en till fyra. De med en väger minst och används med HIC kompression de med fyra bultar väger mest och andvänds till SCS kompression.

 • Sparkcykel hjul

  Hjul med kullager till Kickbike tricksparkcykel  i bästa urethane med fast vulkaniserad åkyta på aluminium fälg. Stryktåliga vid spinntricks och hopp. Dubbel tätade Abec 9 kullager med spacer.

 • Sparkcykel styre och...

  Sparkcykel styren och handtag, bars & bargrips. Styren och handtag ger din sparkcykel det där personliga känslan av Custom bygge. Lättvikts aluminium legering i styret och extra sköna mjuka och dämpande handtag. Vi kapar rätt längd och bredd.

 • Sparkcykel kullager

  Sparkcykel kullager underhållsfria dubbeltätade för bästa rull och livslängd. Naturligtvis har vi Svenska SKF som har det bästa stålet och bästa hållbarheten i förhållande till priset, absolut mest prisvärd i den högre prisgruppen.

 • Sparkcykel tillbehör

  Sparkcykel tillbehör finns det en uppsjö av. Det är dom små detaljerna som gör det såsom pegs, barends, sparkcykel-hållare osv. Allt från dom mest etablerade märkena Ethic, District, Apex, Kota, Flavor, A&O, UrbanArtt, Proto, Eagle osv.

 • Sparkcykel skydd

  Sparkcykel skydd behövs när man skall öva nya trick. Hjälm är ju grunden men det är inte fel med ett par bra knäskydd om man åker i ramper så man kan rädda ett misslyckat trick med att landa på knäskyddens kåpor. 

 • Sparkcykel Griptejp

  Sparkcykel Griptejp är det som ger kontakten vid spinntricks och hopp. När kornigheten nötts bort är det dags att riva av det amla och montera på en ny. Finns i massa olika mönster och färger. Märken såsom APEX , Blunt , District, Flavor m.fl.

Produkter i kategori

Visar 1 - 1 av 1 vara
Visar 1 - 1 av 1 vara