Snowboard goggles

skidglasögon goggles, dubbelglas imfria. Spegel vid sol och ljus glas vid flatljus eller snöfall.

Snowboard goggles Det finns 7 produkter.

Produkter i kategori

Visar 1 - 7 av 7 varor
 • 1 979kr 2 199kr -10%
  Megadeal -10%

  Levereras med en special designad extra kraftig transport och förvaringscase. Dragon APX Den är fortfarande en av de största i yttermått så spegeln täcker hela ramen som är bara så coolt. Extremet mycket spegel på denna goggle gör den till en vinnare under soliga dagar, men linsen är special anpassad så den ger bra kontraster även i svagare ljus.

  1 979kr 2 199kr
 • 399kr 1 099kr
  Megadeal -700kr

  Anon goggles utilize a custom engineered auto-adjust hinge and strap. This patented design feature incorporates proper swing tolerances that guarantee the best helmet compatibility of any goggle on the market. Anon’s variable density face foams utilize a moisture wicking fleece that provides a perfect goggle-to-face fit.

  399kr 1 099kr
 • Appertiff Bruce Space, snyggast och mest för pengarna med alla detaljer och med extra lins samt hardcase och micropåse som följer med, vilket gör detta till markandens bästa köp! När solen skiner är det naturligtvis den coola spegeln som gäller. Men vid flatljus, kvällsåkning eller snöfall så kan du lätt byta till gul lins som ger överlägset bäst...

  999kr
 • 209kr 299kr -30%
  Megadeal -30%

  Appertiff Bruce  ExtraLins full spegel passar soliga dagar. Imfri dubbelglas som kan hålla olika temperatur.

  209kr 299kr
 • 999kr

  Frameless för ultimat prestanda. Ser grymt bra ut med en klockren passform. Appertiff ”QLC” Quick lens change för en snabb och smidiga hantering vid linsbyte.

  999kr
 • 999kr

  Appertiff Bruce Space, snyggast och mest för pengarna med alla detaljer och med extra lins som följer med, vilket gör detta till markandens bästa köp ! När solen skiner är det naturligtvis den coola spegeln som gäller. Men vid flatljus, kvällsåkning eller snöfall så kan du lätt och snabbt byta till gul lins som ger överlägset bäst kontrast !

  999kr
Visar 1 - 7 av 7 varor

Catalog

Enabled filters: